Nachos!

Nachos

Nachos! Daar moet je wel van houden. Het is simpel om te maken en je hebt in een handomdraai een heerlijke snack voor jou en je familie en/of vrienden. Plaats het gewoon in een ovenschaal en prep je ingrediënten van te voren. Het is een win-win!

Bereiding van deze heerlijke Nachos

We beginnen met het voorverwarmen van de oven. Deze mag worden verwarmd op 200 graden.

Pak een ovenschaal of bakplaat en wrijf hier wat olijfolie overheen, zodat het niet te erg aan de ovenschaal blijft plakken. Maak de Mexicaanse kruidenmix, we hebben hier ongeveer 2 eetlepels van nodig. Pak een vleespan en verhit hierin de olijfolie. Wanneer de olie heet is voeg je rundergehakt toe. Bak de rundergehakt rul en gaar in ongeveer 3 tot 5 minuten. Voeg vervolgens de Mexicaanse kruidenmix toe. Laat vervolgens het vlees even uitlekken.

Snijd de tomaat, de rode peper en de rode ui fijn.

In de ovenschaal plaatsen we een hele laag chips. Bovenop deze laag doen we de zwarte bonen, gehakt, mais en de twee verschillende kazen. Plaats de bakplaat in de oven, ongeveer 5-15 minuten, tot de kaas volledig gesmolten is.

Wanneer de kaas volledig gesmolten is, kunnen we de nachos versieren met tomaat, rode ui, zure room, rode peper en verse peterselie.

Serveer deze ovenheerlijke nachos direct en geniet ervan met al je vrienden en familie (of bewaar het lekker voor jezelf).

Nachos
Nachos

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Guilty pleasureVoor bij de borrel
Deel:

Laat gerust een reactie achter