Nasi Boemboe

Sinds wij onze eigen Boemboe voor de Nasi maken, is de Nasi veel lekkerder geworden. In een handomdraai kun jij deze Boemboe ook maken.

Voorbereiding

Snijd de grote ui in grove stukken en hak de knoflook fijn. Bij de peper verwijder je eerst de zaadlijst en let er goed op dat ook alle zaadjes verwijdert zijn.

Bereiding

Doe alle ingrediënten in een mini foodprocessor en maal het tot het een gladde massa is. Nu kan het gebruikt worden in de Nasi. De helft is voldoende voor Nasi voor 5 personen. De andere helft kan je bewaren in een steriel potje. Dek de massa in het potje af met een klein laagje zonnebloemolie. Dan kan je het ongeveer 2 weken bewaren. Je kan de Boemboe ook invriezen.

Nasi boemboe
Nasi boemboe

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: GezondCurry, boemboe en marinades
Deel:

12 reacties op “Nasi Boemboe”

Laat gerust een reactie achter