Noedels met Sateballetjes

Noedels met Sateballetjes

Heerlijk deze noedels met sateballetjes. De gehaktballetjes zijn lekker gekruid en passen heel goed met de satesaus bij de noedels en broccoli. Binnen een half uurtje heb jij dit heerlijke gerecht op tafel staan. Dat maakt het gerecht ideaal voor een doordeweekse dag.

Bereiding Noedels met Sateballetjes

Snipper als eerste een uitje. Doe het gehakt in een grote kom en voeg de uitjes, ei, kruiden en paneermeel toe. Mocht het gehakt nog te klef zijn, voeg dan wat extra paneermeel toe. Kneed het gehakt en maak dan 10 gehaktballetjes.

Verhit een beetje olie of boter in een koekenpan en bak hier de balletjes in. Bak ze rondom goudbruin en doe dan de deksel op de pan. Laat de gehaktballetjes in 10 minuten gaar worden op middelhoog vuur. Zet ondertussen de noedels op en broccoli stronkjes op.

Voeg na 10 minuten de satésaus toe aan de balletjes en roer alles goed om zodat de satésaus goed verdeeld is over de gehaktballetjes.

Meng de noedels en broccoli met de gehaktballetjes en verdeel de porties over de borden.

Geniet er van!

Noedels met Sateballetjes

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Makkelijk & SnelVlees
Deel:

Laat gerust een reactie achter