Recept

Omeletwrap met Hüttenkäse & Spinazie

Omeletwrap met Hüttenkäse

Zin in een gemakkelijk lunchgerechtje? Dan is deze omeletwrap met Hüttenkäse zeker een aanrader! Het gerecht is heerlijk fris en een goede basis van een gezonde lunch. De omeletwrap is naast Hüttenkäse ook gevuld met babyspinazie, komkommer en tomaatjes. Lekker gezond dus en zeker goedvullend!

Bereiding van de Omeletwrap met Hüttenkäse

Snijd de tomaatjes in stukjes en de komkommer in reepjes.

Kluts twee eieren met elkaar en kruid deze met een beetje peper en zout. Verhit een beetje olie in de koekenpan en giet hier de geklutste eieren in. Bak de omelet aan beide kanten goudbruin.

Haal dan de omelet uit de pan en laat deze eventjes afkoelen. Besmeer dan de omelet met de Hüttenkäse en beleg de omelet met de babyspinazie, stukjes tomaat en reepjes komkommer. Rol vervolgens de omelet op en snijd hem door tweeën. Nu kun je genieten van deze heerlijke lunch.

De wraps kun je ook prima koud eten en meenemen naar werk. Het is heerlijk romig, goed vullend en daarnaast erg gezond! Ook is het ideaal om weer eens iets anders te eten dan een broodje tijdens de lunch.

Meer wraps voor de lunch? Wij hebben verschillende versies die ook interessant voor jullie zouden kunnen zijn. Kijk eens op deze pagina voor wat inspiratie.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: GezondLunchLunchwrapsMakkelijk & Snel

Laat gerust een reactie achter