Recept

Ontbijt Burrito’s

Ontbijtburritos (voor in de vriezer)
Ontbijt Burrito's

Soms wil je iets anders dan een broodje of yoghurt als ontbijt. Aangezien wij dol zijn op Mexicaans eten, besloten wij daarom een recept voor ontbijt burrito’s te maken. Deze ontbijt burrito’s zijn gevuld met eieren, bacon, paprika, aardappel, ui en kaas. Deze combi zorgt voor een goede en vullende start van de dag. Daarnaast zijn ze ook handig om in te vriezen. Op deze manier kun je in het weekend voor de hele week ontbijt burrito’s maken.

Bereiding van deze Ontbijt Burrito’s

Verwarm de oven voor op 200 graden. Zorg er ook voor dat je genoeg ruimte in de vriezer hebt, wanneer je deze burrito’s straks wilt invriezen.

Snijd de aardappels en de paprika in kleine blokjes en snijd de rode ui fijn. Doe dit samen in een kom en meng het met een beetje olijfolie en zout. Gril deze groenten 20 minuten in de oven.

Wanneer de groente in de oven is, gaan wij verder met de eieren. Meng de eieren met melk en breng het eventueel op smaak met peper en zout. Smelt de boter in de pan en roerbak de eieren tot ze smeuïg en gaar zijn. Dit duurt circa 4 tot 5 minuten. Gril vervolgens de bacon in dezelfde pan.

Wil je de burrito’s direct opeten? Dan kan je deze burrito’s gelijk gaan vullen. Wil je de burrito’s invriezen? Laat de vulling dan eerst afkoelen, anders worden de burrito’s slap.

Plaats de tortilla’s op aluminiumfolie en begin te vullen met twee eetlepels kaas. Voeg een beetje van de groente toe en daarna ook het ei en de bacon. Rol de burritos strak op en wikkel ze in de aluminium folie.

Verwarm de burritos uit de vriezer 1-2 minuten in de magnetron. Deze burritos kunnen 3 maanden worden bewaard in de vriezer.

Enjoy!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: OntbijtLunchLunchwraps

Laat gerust een reactie achter