Recept

Ontbijt Tosti met Ei en Oude Kaas

Ontbijt Tosti

Van Beemsterkaas kregen wij de vragen om een heerlijke tosti te maken met hun kaas. Nou dat laten wij ons geen twee keer zeggen. Wij zijn namelijk gek op tost’s, in allerlei vormen en smaken. Dus gingen wij aan de slag om voor jullie een aantal heerlijke tosti creaties te maken. Vandaag delen wij de eerste versie, een ontbijt tosti! Heerlijk met roerei, pesto, tomaatjes en natuurlijk oude Beemsterkaas. Perfect ontbijtje voor in het weekend, als je een kater hebt of gewoon om je dag een goede start te geven.

Hoe maak je deze heerlijke ontbijt tosti?

We beginnen met het maken van de roerei. Snijd de tomaatjes in kwartjes. Klop de twee eieren los en voeg hier de melk aan toe. Breng de eieren op smaak met wat peper en zout. Verhit dan een beetje boter in een steelpannetje op middelhoog vuur. Voeg de eieren toe en begin gelijk met roeren. Als de eieren in stukjes zijn gestold, voegen we de stukjes tomaat toe. Roer alles goed door en zet het vuur uit.

Leg de witte sneetje brood op een grote snijplank. Smeer alle sneetjes in met een eetlepel groene pesto. Snijd dan de kaas in plakjes en beleg elk sneetje brood met de kaas. Schep dan op twee sneetjes de roerei met tomaatjes. Plaats de andere twee sneetjes bovenop de ei en druk ze een beetje aan. Smeer een beetje boter op de bovenkant van de tosti.

Verwarm een koekenpan. Plaats de tosti in de pan met de kant waar je boter op hebt gesmeerd. Bak eerst deze kant mooi goudbruin en smeer ondertussen de andere kant in met een beetje boter. Draai dan de tosti om en bak ook de andere kant goudbruin. Na een paar minuten is deze heerlijke tosti klaar om gegeten te worden.

De dag kan niet beter beginnen!

Enjoy

Meer tosti recepten? Kijk dan op deze pagina.

Ontbijt Tosti
Ontbijt Tosti

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: OntbijtLunchTosti & Panini

Reacties (2)

Laat gerust een reactie achter