Recept

Oosterse Wrap met Kip

Oosterse wrap
Oosterse Wrap met Kip
Oosterse Wrap met Kip

Een van onze favoriete recepten is deze Oosterse wrap met kip. Een tortillawrap gevuld met heerlijke kip, taugé , komkommer en bosuitjes. We maken de wraps af met een beetje sweet chilisaus maar mocht je van een beetje spicy houden dan kun je prima wat sambal toevoegen. Deze Oosterse wrap is snel klaar en een makkelijk familiegerecht.

Bereiding van de Oosterse Wrap

Snijd de kipfilet in reepjes en marineer deze met onze sojamarinade. Laat het vervolgens 20 minuutjes intrekken. Deze tijd kun je vervolgens gebruiken om de komkommer en bosuitjes in dunne reepjes te snijden.

Verhit de olie in een vleespan en bak hier de kipfilet in. Bak de kip tot dat het gaar is en dan is het tijd om de wraps op te maken.

Leg een tortillawrap op een bord en plaats hier eerst de kipfilet op en dan de groente overheen. Schenk als laatste een beetje sweet chilisaus over de groente en kip. Vouw de onderkant van de tortilla in en rol het vervolgens op. Op deze manier is het makkelijk om uit de hand te eten, er rolt dan niets uit aan de onderkant. J

Eet smakelijk!

Tip: Beleg de wrap niet te vol, want anders kun je de tortilla niet goed oprollen. Na een paar keer oefenen heb je al gauw door wat de juiste hoeveelheid voor jou is.

Tip 2.0: Andere sauzen die hierbij lekker zijn: Oestersaus en Zoete Soja.

Met dit recept maak je vier wraps; dit is genoeg voor vier personen als lunch of twee personen als avondeten.

Oosterse Wrap
Wrap met de kip
Oosterse Wrap

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenGezondVlees Gerechten

Reacties (11)

Laat gerust een reactie achter