Recept

Oreo Truffels

Oreo Truffels

Dit recept is voor iedereen die de lekkere kleine ronde chocoladekoekjes genaamd Oreo niet kunnen weerstaan. Vanaf vandaag maken jullie kennis met een van onze guilty pleasures. Overheerlijke oreo truffels. Echt een recept kun je het niet noemen, want je hebt er maar 3 ingrediënten voor nodig, maar toch deze balletjes zijn zo lekker dat we het niet konden laten om ze met jullie te delen.

Bereiding van deze Oreo Truffels

Maal de Oreo koekjes fijn met een keukenmachine. 

Meng de koekkruimels vervolgens met de monchou. Zorg ervoor dat alles volledig met elkaar gemengd is zodat er een grote bol onstaat.

Maak nu zoveel mogelijk kleine balletjes. Leg de truffels dan een kwartiertje in de koelkast zodat ze hard kunnen worden.

Ondertussen smelten we alvast de chocolade in een au bain-marie of in de magnetron. Hier kun je lezen hoe je het beste chocolade kan smelten.

Wanneer de truffels hard zijn, doop je deze in de gesmolten chocolade. Nu is het wachten tot de chocolade hard is geworden en daarna kun je deze heerlijke truffels uitdelen. Natuurlijk kun je ze ook allemaal zelf op eten 😉

Oh, dit wordt smullen!

Enjoy!

Tip: Ook super als traktatie op werk, school of andere gelegenheden.

Op zoek naar meer recepten met Oreo? Kijk dan eens op deze pagina.

OREO Truffels
OREO Truffels

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Guilty pleasureKleine LekkernijenZoetigheid en Bakrecepten

Laat gerust een reactie achter