Recept

Oude Kaas Hamburger met Spek

Oude Kaas Hamburger met Spek
Oude Kaas Hamburger met Spek
Oude Kaas Hamburger met Spek

Een goede cheeseburger is zeker iets waar wij gek op zijn en helemaal in combinatie met knapperige spek. Omdat we zo gek zijn op kaas en burgers, besloten wij om weer een nieuwe versie te maken. Nu een oude kaas hamburger met gebakken spek. Oef, wat is dat toch een goede combinatie. Heerlijk knapperig, zoutig en dat past perfect bij de mayonaise en sla. Een topmaaltijd voor in het weekend, of elke andere dag natuurlijk. Net wanneer je er zin in hebt!

Deze hamburger met brie en truffelmayonaise is een andere favoriet hier in huis.

Bereiding van de Oude Kaas Hamburger

Een broodje hamburger maken is natuurlijk erg makkelijk.

Als eerste zetten wij de oven op grillstand en 200 graden. Hierin grillen wij de broodjes lekker knapperig en goudbruin.

Verhit dan een beetje olie of boter in de pan. Bak hier de hamburgers gaar in en bak het spek lekker knapperig. Ondertussen kun je de tomaat alvast in plakjes snijden.

Haal de broodjes uit de oven en begin met het bouwen van de hamburgers. Als eerste smeer je de broodjes in met mayonaise. Plaats dan wat sla en tomatenschijfjes op de bodem. Leg hier de hamburger, het plakje oude kaas en knapperige spek bovenop. Plaats dan de bovenkant van het broodje boven op de burger. Voilà, geniet van deze overheerlijke burger!

Enjoy!

Gek op cheeseburgers, maar wil je liever iets gezonders? Ga dan voor deze koolhydraat arme versie: Portobello Cheeseburger.

Oude Kaas Hamburger met Spek
Oude Kaas Hamburger met Spek

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenVlees GerechtenBarbecue

Laat gerust een reactie achter