Recept

Ovenpasta met Boursin, champignons en Spekjes

ovenpasta met Boursin en spekjes

Deze ovenpasta met Boursin, spekjes en kastanjechampignons is een heerlijk, makkelijk gerecht boordevol smaak. De romige Boursin smelt prachtig samen met de zoute spekjes en de rijke smaak van de champignons. Perfect voor een snelle, maar verrukkelijke maaltijd waar iedereen blij van wordt!

Bereiding van de ovenpasta met Boursin, champignons en spekjes

Zet de oven aan op 200 graden.

Boen de champignons schoon en snijd deze in kwartjes. Voeg ze toe aan een grote ovenschaal.

Leg in het midden van de ovenschaal de twee stukjes Boursin roomkaas. Verdeel vervolgens de spekjes er om heen.

Zet de ovenschaal in de oven en bak alles ongeveer 15-20 minuten.

Kook ondertussen de pasta zoals beschreven op de verpakking.

Haal vervolgens de ovenschaal uit de oven en schep alles goed door elkaar heen. Verdeel dan de spinazie bovenop en zet de ovenschaal weer eventjes terug in de oven. Na 5 minuutjes haal je de ovenschaal weer uit de oven en schep je de spinazie door het boursin-champignon mengsel.

Zodra de pasta klaar is, giet je deze af en voeg je de pasta toe aan de ovenschaal met champignons, spekjes en spinazie. Schep alles goed door elkaar en verdeel het vervolgens over de bordjes.

Eet smakelijk!

ovenpasta met Boursin en spekjes
ovenpasta met Boursin en spekjes
ovenpasta met Boursin en spekjes

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenPasta Gerechten