Recept

Paas Blondies

Op zoek naar een heerlijke lekkernij voor Pasen? Dan zijn deze Paas blondies precies iets voor jou. Blondies zijn lekker smeuig en zacht. Daarnaast zijn deze Blondies lekker gevuld met landeitjes (gekleurde paaseitjes). Heerlijk als toetje na een lekker Paasdiner of een echte toevoeging op de Paasbrunch.

Bereiding van de Paas Blondies

Verwarm de oven voor op 175 graden. Plaats bakpapier in de bakvorm. Laat de roomboter op kamertemperatuur komen.

Mix dan de roomboter met de lichte basterdsuiker tot het volledig gemengd is. Voeg daarna, de eieren, het vanille-extract en het snufje zout, toe. Mix tot het volledig egaal is. Spatel vervolgens de bloem door het beslag heen.

Snijd dan de helft van de paaseitjes in stukjes. Schep deze door het beslag heen en schenk dan het mengsel in de bakvorm. Bak de blondies eerst 20 minuten af. Druk dan de overige paaseitjes in de blondies en bak de blondies nog eens 10 minuten af. De zijkanten moeten stevig zijn, het midden van het baksel hoeft niet stevig te zijn.

Laat het volledig afkoelen voor je gaat snijden. Daarna kun jij en alle andere genieten van dit heerlijke Paas gebak.

Smullen!

Wij hebben nog veel meer lekkere blondies op onze blog staan. Zo kun je ook gaan voor deze blondies met oreo 🙂

Paas Blondies
Paas Blondies

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags:
Deel:

Laat gerust een reactie achter