Recept

Paas Cheesecake

Speciaal voor Pasen hebben wij een paas cheesecake gemaakt met paaseitjes en paas m&m’s. Super lekker, romig en erg simpel om te maken. Heerlijk voor bij de koffie/thee tijdens Pasen of voor bij de paasbrunch.

Bereiding Paas Cheesecake

Verhit de oven op 175 graden.

Maal de koekjes fijn in een keukenmachine. Verhit de boter in een steelpannetje en voeg de gesmolten boter vervolgens toe aan de koekkruimels. Meng alles goed door elkaar. Bekleed de springvorm met bakpapier en verspreid de koekkruimels over de bodem. Druk alles goed aan, met bijvoorbeeld de bolle kant van een lepel. Zet de springvorm dan eventjes in de koelkast.

Meng de mascarpone, crème fraîche, eieren en suiker met elkaar in een beslagkom. Klop alles goed door tot er een romig, glad mengsel ontstaat. Giet dan het beslag op de koekjesbodem in de springvorm. Plaats de springvorm in de oven en bak de taart 50 minuten in de oven.

Als de cheesecake klaar is, laten wij hem eventjes 15 minuten buiten de koelkast en 15 minuten in de koelkast afkoelen. Daarna gaan we de taart versieren met chocolade. Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron. Laat de chocolade een beetje afkoelen en giet het vervolgens over de taart. Versier hem dan met de paas M&M’s en stukken paasei.

Voilà, je hebt deze heerlijke paas cheesecake gemaakt. Geniet er van!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Guilty pleasureHoliday treatsFeestdagenPasenZoetigheid en BakreceptenCake en Taarten
Deel:

Laat gerust een reactie achter