Recept

Paas Cupcakes

Paascupcakes
Paas Cupcakes

Bijna Pasen! Deze Paas Cupcakes zien er echt geweldig uit. Ze zijn heerlijk versierd met chocolade botercreme met daarin een heerlijke paasei of suikerkuikentje. Perfect voor de Paasbrunch. Iedereen zal ervan onder de indruk zijn en eigenlijk zijn ze helemaal niet zo moeilijk om te maken.

Bereiding van de Paascupcakes

Bereid de chocolade cupcakes zoals in onze basisrecept beschreven staat. Dit is relatief snel gedaan en wanneer de cupcakes klaar zijn, maken we de botercrème.

Wanneer de cupcakes in de oven staan, smelten we alvast de pure chocolade, zodat deze niet meer heet is, wanneer we het willen toevoegen aan de botercrème. De chocolade kan gewoon gesmolten worden en hoeft niet au bain-marie gesmolten te worden.

Voordat je met de botercrème begint, weeg je alle ingrediënten af en klop de boter luchtig tot het zichtbaar witter is geworden. Voeg vervolgens, beetje bij beetje, de poedersuiker toe. Mix de poedersuiker tot het volledig gemengd is en voeg vervolgens de melk, gesmolten chocolade en de vanille-extract toe. Zorg dat alle ingrediënten goed gemengd zijn en dat er een mooie, luchtige botercrème ontstaat.

Vul de spuitzak, met een ster spuitmond, met de chocolade botercrème en spuit op de cupcakes een toef. Plaats op de toef de kuikentjes of paaseitjes. Deze hebben wij bij de HEMA gekocht.

Voila, jouw Paas Cupcakes zijn klaar om met de familie gedeeld te worden.

Paascupcakes
Paascupcakes

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Holiday treatsFeestdagenPasenCupcakes & MuffinsZoetigheid en Bakrecepten

Laat gerust een reactie achter