Recept

Paddenstoelen Orzo met Courgette

Paddenstoelen Orzo met Courgette
Paddenstoelen Orzo met Courgette
Paddenstoelen Orzo met Courgette

Een tijdje geleden hebben wij de pasta Orzo ontdekt. Orzo is een gedroogde pastasoort, dat lijkt op een rijstkorrel. Vaak wordt het gebruikt in salades of pilav. Het is erg populair in de Griekse en Italiaanse keuken. Wij hadden het tot voor kort nog nooit gegeten maar moeten zeggen dat we er nu helemaal fan van zijn. Het heeft een heerlijke structuur en je kunt er lekkere gerechten mee maken. Neem nou deze Paddenstoelen Orzo met courgette. Een heerlijk vegetarisch gerecht, dat goed op smaak is gebracht met roomkaas, knoflook, ui en kruiden. Ook tref je hier zongedroogde tomaatjes in aan, deze geven ook een heerlijke smaak aan dit gerecht. Dus mocht je weer eens op zoek zijn naar nieuwe inspiratie, probeer dan zeker weten deze heerlijke Paddenstoelen Orzo.

Bereiding Paddenstoelen Orzo met Courgette

Zet een grote pan met water en breng het aan de kook. Kook de Orzo volgens instructie op de verpakking.

Wij beginnen met de ingrediënten te snijden. Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn, de courgette in partjes en snijd de paddenstoelen in grove stukken.

Verwarm in een hapjespan de olijfolie en fruit hierin de sjalotjes. Bak de sjalotjes ongeveer 2 minuten mee. Na deze 2 minuten voegen wij de fijngesneden knoflook toe en bakken wij het 1 minuut mee.

Voeg de courgette toe. Na 2 minuten kunnen de grof gesneden paddenstoelen erbij. Bak de paddenstoelen 5 minuten mee en voeg vervolgens de gekookte Orzo toe samen met de kruiden en de Philadelphia.

Mix alles goed door elkaar en verwarm het nog een paar minuten.

Serveer direct!

Eet Smakelijk!

Vond je deze pasta ook zo lekker? Probeer dan een van onze andere pasta gerechten!

Paddenstoelen Orzo met Courgette
Paddenstoelen Orzo met Courgette
Paddenstoelen Orzo met Courgette

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenVegetarische Gerechten

Laat gerust een reactie achter