Recept

Taco’s met Paddenstoelen en Guacamole

Paddenstoelen Taco's met Guacemole
paddenstoelen-taco
Taco's met Paddenstoelen en Guacamole
Taco's met Paddenstoelen en Guacamole

We zijn gek op Mexicaans eten, dat hebben jullie vast al door gehad. Dit keer delen wij een heerlijke vegetarisch taco recept. Deze soft taco’s met paddenstoelen en guacamole barsten van smaak en zijn snel gemaakt. Het gerecht is goed gekruid met onze eigen Mexicaanse kruidenmix. Ook beleggen wij ze met zoetzure rode ui. Dat maakt het gerecht lekker fris.

De zoetzure rode uitjes kun je ook erg makkelijk zelf maken via deze link.

Met dit recept laten wij zien dat taco’s ook erg lekker zijn zonder vlees of vis.

Bereiding van de Taco’s met paddenstoelen en guacemole

Snijd de paddenstoelen in fijne reepjes en bak deze in een beetje olie in een koekpan. Voeg daarna de eetlepel Mexicaanse kruidenmix toe. Meng de kruiden goed door de gebakken paddenstoelen zodat de kruiden goed verspreid is. Terwijl de paddenstoelen gebakken worden kun je alvast de guacamole maken. Je kunt hiervoor ons recept gebruiken. Klik hier voor de link.

Wanneer de paddenstoelen en guacamole klaar zijn kunnen we de taco’s beleggen. Smeer de tortilla’s in met een beetje guacamole, wij houden ongeveer 1 eetlepel aan. Beleg ze vervolgens met de reepjes Mexicaanse paddenstoelen en leg daar de zoetzure rode ui bovenop. Versier de taco’s eventueel nog met een paar plakjes tomaat en verse peterselie.

Geniet nu lekker van deze heerlijke paddenstoelen taco’s met guacamole.

Eet smakelijk!

Paddenstoelen Taco's met Guacemole

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenGezondVegetarische Gerechten

Reacties (2)

Laat gerust een reactie achter