Pannenkoeken met Bosbessen

Pannenkoeken met Bosbessen

De dag beginnen met heerlijke luchtige pannenkoeken klinkt toch als muziek in de oren?! Dit recept is simpel, snel gemaakt en super lekker. De bosbessen maken het helemaal af. Let maar op, straks zou je willen dat elke dag met deze pannenkoeken met bosbessen start.

Bereiding

Meng de bloem, bakpoeder, suiker en zout door elkaar. Voeg dan de melk toe en een voor een de eieren. Klop alle ingrediƫnten door elkaar zodat er een romig glad mengsel ontstaat. Roer als laatste de verse bosbessen door het beslag.

Verhit een koekenpan met een beetje olie en schep een beetje pannenkoekbeslag in de pan met een soeplepel. Zet het vuur middelhoog en bak de pannenkoekjes aan beide kanten ongeveer 2 minuten lang. Ze zullen mooi goudbruin en luchtig worden. Houd wel goed in de gaten dat het bakken niet te hard gaat. Zet anders het vuur nog iets lager.

Het enige wat je dan nog rest te doen is, is genieten van dit heerlijke ontbijtje.

Enjoy!

Tip! Voor een gezonde versie: vervang suiker door honing en bloem door havermoutmeel. Net zo lekker maar een stuk verantwoordelijker.

 

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Comfort FoodOntbijt
Deel:

Laat gerust een reactie achter