Voor het maken van deze heerlijke kaasstengels hoef je waarschijnlijk alleen even in de voorraadkast te duiken. Met een paar simpele ingrediënten heb je in 20 minuten tijd een snack om uit te delen of om helemaal voor jezelf te houden.
Ter voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden en ontdooi de bladerdeegblaadjes.
Bereiding van de Parmezaanse kaasstengels
Snijd ieder bladerdeegblad in 4 repen en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Prik vervolgens met een vork een paar gaatjes in het bladerdeeg. Klop het ei en meng hier doorheen de knoflookpoeder. Smeer met een kwastje het eimengsel dik over de bladerdeeg heen en top de bladerdeeg af met de parmazaanse kaas. Als een finishing touch sprenkel je er een beetje rozemarijn over. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak de kaasstengels in 15 minuten goudbruin.
Nadat ze uit de oven zijn, laat je ze even afkoelen en daarna smikkel je ze lekker op!
Laat gerust een reactie achter