Parmezaanse Kaasstengels

Parmezaanse Kaasstengel

Voor het maken van deze heerlijke kaasstengels hoef je waarschijnlijk alleen even in de voorraadkast te duiken. Met een paar simpele ingrediënten heb je in 20 minuten tijd een snack om uit te delen of om helemaal voor jezelf te houden.

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden en ontdooi de bladerdeegblaadjes.

Bereiding

Snijd ieder bladerdeegblad in 4 repen en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Prik vervolgens met een vork een paar gaatjes in het bladerdeeg. Klop het ei en meng hier doorheen de knoflookpoeder. Smeer met een kwastje het eimengsel dik over de bladerdeeg heen en top de bladerdeeg af met de parmazaanse kaas. Als een finishing touch sprenkel je er een beetje rozemarijn over. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak de kaasstengels in 15 minuten goudbruin.

Nadat ze uit de oven zijn, laat je ze even afkoelen en daarna smikkel je ze lekker op!

Knoflook ei mengsel
Knoflook ei mengsel
Bladerdeeg met ei
Bladerdeeg met ei
Bladerdeeg met ei, parmzaanse kaas en rozemarijn
Bladerdeeg met ei, parmzaanse kaas en rozemarijn

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Guilty pleasureVoor bij de borrel
Deel:

Laat gerust een reactie achter