Recept

Passievrucht IJsthee

Passievrucht IJsthee

Op zoek naar een verfrissende en exotische drank om van te genieten op een warme dag? Probeer onze passievrucht ijsthee op basis van groene thee. Deze eenvoudige, zelfgemaakte ijsthee combineert de levendige smaak van groene thee met de zoete en tropische toets van passievrucht. Het is de perfecte dorstlesser om je op te peppen en af te koelen.

Bereiding van onze Passievrucht IJsthee

We beginnen met het koken van 1 liter water. Dit kan gewoon in de waterkoker, als je een Quooker of een hele hete kraan hebt, kan je dat ook prima gebruiken. Zet een liter thee met de twee groene zakjes thee. Je kan hiervoor alle smaken gebruiken die je wilt. Laat dit goed intrekken en plaats de kan vervolgens in de koelkast. Je kan dit sneller laten afkoelen door er ijsblokjes bij te gooien.

Om passievruchtensap te maken, hebben wij deze tip! Haal bij de Albert Heijn passievrucht blokjes uit de diepvries. Meng dit in de blender met een scheutje water tot het helemaal gepureerd is. Haal het vervolgens door een zeef heen en dan heb je passievruchtensap! In sommige supermarkten kan je ook gewoon passievruchtensap kopen.

Schenk 50ml passievruchtensap in een glas en doe hier een theelepel passievrucht siroop van Monin bij. Halveer een passievrucht en bewaar de ene helft om op het einde in je glas te doen. Schep de pulp van de passievrucht in je glas en vul je glas aan met ijsblokjes. Schenk vervolgens de afgekoelde groene thee eroverheen. Decoreer je glas met de andere helft van de passievrucht en een takje munt.

Geniet van deze verfrissende ijsthee

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: DrankjesNon Alcoholische Drankjes

Laat gerust een reactie achter