Recept

Pasta Arrabiata met Chorizo

Pasta Arrabiata met Chorizo
Pasta Arrabiata met Chorizo
Pasta Arrabiata met Chorizo

Deze heerlijke Pasta Arrabiata met Chorizo is een pittige pasta vol groente en smaak. Arrabiata saus is een pittige saus van tomaten op smaak gebracht door knoflook en pepers. Gemengd met de zachte smaak van de courgette en de mozzarella heb je een heerlijk avondmaal. Daarnaast is het ook nog eens makkelijk om te maken. Wat ideaal is na lange werkdagen.

Je kunt je eigen arrabiata saus maken met ons recept. Klik dan hier. Natuurlijk kun je ook een potje uit de supermarkt gebruiken.

Bereiding van de Pasta Arrabiata met Chorizo

Wij beginnen met het voorbereiden van de ingrediënten. Kook de penne volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd de ui in halve ringen, snijd de knoflook fijn. De courgette snijden we in dunne plakjes en vervolgens door vieren. Snijd de chorizo in plakjes, paprika in dunne halve reepjes en scheur de mozzarella in kleine stukjes.

Verwarm in de wokpan of een andere grote pan de olijfolie. Voeg vervolgens de ui en het knoflook toe en bak het tot je het goed ruikt. Voeg hierna de courgette en de chorizo toe. Bak dit 2 a 3 minuten mee. Hierna voegen wij de pastasaus en de paprika toe en bakken wij het nogmaals 2 a 3 minuten mee of tot de saus goed verwarmd is.

Voeg de gekookte penne toe en roer het nog 1 minuut door.

Serveer met mozzarella en geniet ervan!

Pasta Arrabiata met Chorizo
Pasta Arrabiata met Chorizo

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenGezondPasta Gerechten

Reacties (2)

Laat gerust een reactie achter