Pasta Carbonara

Pasta Carbonara

Een romige Italiaanse pasta is altijd welkom bij ons thuis. Deze keer een heerlijke pasta Carbonara, voor jullie bereid en uitgeschreven. Dit gerecht valt echt onder de categorie comfortfood. Lekker na een dag hard werken, genieten van deze makkelijke maar overheerlijke pasta. Zoute spekjes en het romige van de eidooiers, echt om van te genieten!

Bereiding

Kook de tagliatelle in een pan met heet water. Kijk op de verpakking hoe lang je de pasta moet koken.

Bak de baconblokjes in een wokpan totdat ze lekker knapperig worden. Ze kunnen gewoon in hun eigen vet bakken, er hoeft geen extra boter/olie toe te worden gevoegd. Ondertussen split je twee eieren.

Wanneer de pasta klaar is giet je deze af. Spoel de pasta niet met koud water want we hebben juist de warmte van de pasta nodig. Voeg de eidooiers toe aan de warme pasta en roer de dooiers er door heen. Voeg dan de uitgebakken baconblokjes toe.

Schep de pasta op twee borden en strooi hier dan de Parmezaanse kaas over. Je kunt eventueel nog wat verse peterselie over de pasta gooien voor meer smaak.

Eet smakelijk!

Pasta Carbonara

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Comfort FoodPasta
Deel:

2 reacties op “Pasta Carbonara”

Laat gerust een reactie achter