Recept

Pasta met Burrata en Paprika

Pasta met Burrata en Paprika
Pasta met Burrata en Paprika
Pasta met Burrata en Paprika

Mmm burrata, deze heerlijke kaas is de laatste erg populair geworden. Wij begrijpen het wel, wij zijn er gek op! Vol van smaak en lekker romig. Bijna elk gerecht wordt er beter van, maar een recept met deze Italiaanse kaas was op deze blog nog niet te vinden. Wij gingen daarom aan de slag en maakten een lekkere pasta. Deze pasta met burrata en paprika bevat ook courgette, spekjes en ui. Daarnaast is de pasta extra romig door het gebruik van kookroom. Een heerlijke avondmaaltijd, dat niet veel tijd in beslag neemt, maar zeker een geweldig resultaat heeft.

Bereiding van Pasta met Burrata en Paprika

We beginnen met het fijn snijden van de knoflook en het uitje. Snijd daarna de tomaat en paprika in blokjes en de courgette in partjes.

In een koekenpan bakken wij de spekjes tot ze lekker knapperig zijn. Zet ook een pan op het vuur met water voor de pasta en kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.

In een hapjespan verhitten wij de olijfolie en fruiten wij ongeveer 5 minuten lang de fijngesneden ui. Na 5 minuten voegen wij de knoflook toe. Voeg een paar minuten later de paprika en de courgette toe.

Wanneer de pasta klaar is, voegen wij de pasta toe aan de groenten. Schenk de kookroom en voeg oregano en verse peterselie toe aan de pasta.

Verwarm de saus even mee en serveer direct.

Eet Smakelijk!

Op zoek naar meer pasta recepten? Als echte pasta liefhebbers hebben wij wel tientallen verschillende pasta recepten online staan. Je vindt zehier.

Pasta met Burrata en Paprika
Pasta met Burrata en Paprika
Pasta met Burrata en Paprika

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenPasta Gerechten

Reacties (5)

Laat gerust een reactie achter