Recept

Pasta met Kip en Boursin

Op zoek naar een lekker en simpel recept? Maak dan deze pasta met kip en boursin. Met slechts 4 ingrediënten heb jij binnen 20 minuten dit gerecht op tafel staan. Een heerlijk, smaakvol pasta recept waar iedereen van zal genieten. De pasta is lekker romig en gekruid door de boursin en de spinazie is ook een heerlijke toevoeging. Boursin en kip wordt vaak gebruikt in combinatie met elkaar. Wij vinden het zelf ook een lekkere combinatie. Eerder maakten wij namelijk al knapperige bladerdeeg pakketjes met kip en boursin. Mocht deze combinatie in de smaak vallen, is dit ook zeker een aanrader!

Bereiding van de Pasta met Kip en Boursin

Vul een kookpan met water en kook de penne volgens de bereiding die op de verpakking staat.

Snijd vervolgens de kipfilet in blokjes en verhit een beetje boter in een koekenpan op het vuur. Bak hier de kipfilet in en voeg na een paar minuutjes de spinazie toe. Roer alles goed door elkaar en schep dan de kookboursin door kip met spinazie. Laat alles nu op een laag vuurtje door pruttelen.

Zodra de pasta gaar is, giet je deze af en voeg je de penne toe aan de kip met spinazie in de pan. Roer alles goed door elkaar. Verdeel de pasta over twee bordjes en geniet van deze heerlijke maaltijd.

Eet smakelijk!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenMakkelijk & SnelPasta Gerechten

Reacties (3)

Laat gerust een reactie achter