Recept

Pasta met Varkenshaas

Pasta met Varkenshaas
Pasta met Varkenshaas
Pasta met Varkenshaas

Een tijdje geleden had Shanna een lekker varkenshaas weekje. Na het maken van de ovenheerlijke gevulde varkenshaas met brie had ik nog een stukje varkenshaas over. Perfect stukje voor een pasta met varkenshaas. Ik besloot een soort ratatouille te maken met tomaat, ui, courgette en gebakken varkenshaas. Om het af te maken zijn er wat Italiaanse kruiden overheen gestrooid. Een geweldig pastagerecht!

Bereiding van de Pasta met Varkenshaas

Zet een pan met heet water op. Kook de pasta zoals beschreven op de verpakking.

Snijd de varkenshaas in blokjes en kruid deze met peper en zout. Zet een koekenpan op het vuur en verwarm deze met een klontje boter. Bak de varkenshaas hierin op een middelhoog vuurtje.

Snijd ondertussen de courgette, rode paprika en aubergine in stukjes en snipper de rode ui. Voeg al het groente toe aan de varkenshaas. Schenk daarna de passata in de pan met de varkenshaas. Kruid vervolgens alles met de oregano en peterselie en laat alles een beetje doorsudderen.

Zodra de pasta klaar is met koken, giet je de pan met het hete water af. Voeg dan de gare pasta toe aan de varkenshaas en groente. Schep alles door elkaar heen.

Nu is het tijd om van dit mooie gerecht te genieten. Strooi, naar smaak, nog wat Parmezaanse kaas erover en je hebt een smakelijke maaltijd klaar gemaakt.

Eet Smakelijk!

Pasta met Varkenshaas
Pasta met Varkenshaas

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenPasta Gerechten

Reacties (8)

Laat gerust een reactie achter