Recept

Pasta met Zalm en Roomkaas

Pasta met Zalm en Roomkaas

Soms is een lekker makkelijk pasta recept alles wat je nodig hebt. Bijvoorbeeld deze pasta met zalm en roomkaas. De pasta staat binnen 15 minuutjes op tafel en je hebt slechts een handvol ingrediënten nodig. Makkelijker kan het eigenlijk niet worden, lekkerder eigenlijk ook niet. Deze pasta bevat namelijk boordevol vitamines, is lekker romig én goed op smaak. Perfect na een drukke, doordeweekse dag.

Bereiding

Snijd de broccoli in roosjes. Zet een pan met heet water op het vuur en kook hier in de broccoli en penne samen. Na ongeveer 12 minuutjes zullen beide ingrediënten beetgaar zijn.

Ondertussen gaan wij verder met de zalm. Snijd de zalm in stukjes. Plaats een koekenpan op het vuur en smelt hier een beetje boter in. Bak hier de zalm ongeveer 5 minuutjes in.

Wanneer de pasta klaar is, giet je het water af maar laat je de pasta en broccoli in de pan. Voeg nu de stukjes zalm en de eetlepels Paturain toe. Kruid het gerecht verder met wat peper en zout en hussel alles nog eens goed door elkaar. Nu is het klaar om gegeten te worden.

Geniet van deze heerlijke, makkelijke pasta met zalm en roomkaas.

pasta met zalm en roomkaas

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenMakkelijk & SnelPasta GerechtenVis Gerechten

Laat gerust een reactie achter