Recept

Pasta met Zalm, Paprika en Courgette

Pasta met Zalm en Courgette
Pasta met Zalm, Paprika en Courgette
Pasta met Zalm, Paprika en Courgette

Wij hebben weer een heerlijk en makkelijk pasta recept voor jullie. Dit keer lekker met zalm, paprika en courgette. Een beetje room en pesto erbij en deze heerlijke pasta staat binnen 20 minuutjes op tafel. Dat klinkt geweldig toch? Vooral doordeweeks is dit een heerlijke maaltijd. Het is namelijk lekker snel klaar en redelijk gezond. Dat vinden wij altijd erg belangrijk, zeker na een lange dag werken. Een pastagerecht als deze is dan perfect om bij de hand te hebben. Net als vele andere heerlijke pastagerechten die wij online hebben. Een ander favoriet met gerookte zalm is onze ravioli met gerookte zalm en spekjes.

Bereiding van de Pasta met Zalm en Courgette

Wij beginnen met het snijden van de ui in halve ringen, de courgette & paprika in blokjes en de gerookte zalm in snippers. Ondertussen koken wij de penne beetgaar volgens de instructie op de verpakking.

In de pan met olijfolie beginnen wij met het bakken van de courgette en de uienringen. Bak in ongeveer 5 minuten goudbruin. Voeg vervolgens de paprika toe en bak het 2 minuten mee. Voeg de penne, crème fraîche en de pesto toe. Mix het goed tot de crème fraîche goed is verwarmd. Voeg als laatste de zalm toe en bak dit nog 1 minuutje mee.

Serveer direct en geniet van deze heerlijke pasta.

Enjoy!

Gek op pasta? Neem dan eens een kijkje op deze pagina.

Pasta met Zalm en Courgette
Pasta met Zalm en Courgette
Pasta met Zalm en Courgette

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenGezondPasta GerechtenVis Gerechten

Laat gerust een reactie achter