Recept

Pasta Ovenschotel met Tonijn

Een heerlijke pasta is altijd een goed idee. Vooral deze goed gevulde pasta ovenschotel met tonijn, courgette, zongedroogde tomaten en mozzarella. Dit gerecht is simpel te maken en staat binnen 40 minuten op tafel. Heerlijk en warm uit de oven en vooral de gesmolten mozzarella maakt het helemaal af! Echt genieten!

Bereiding van de Pasta Ovenschotel met Tonijn

Zet de oven alvast aan op 200 graden.

Kook de pasta/farfalle in een pan met heet water. Na ongeveer 10 minuten zal de pasta lekker beetgaar zijn.

Ondertussen snijd je de zongedroogde tomaten met stukjes en laat je de tonijn uitlekken. Meng beide ingrediënten met elkaar. Was dan de courgette en snijd deze in kwartjes. Voeg ook deze toe aan de tonijn en zongedroogde tomaten.

Wanneer de pasta gaar is, giet je deze af. Meng de pasta in een kom met de passata, tonijn, courgette en zongedroogde tomaten. Kruid het gerecht met wat peper en zout.

Pak een ovenschaal en schep hier het pasta mengsel in. Strooi dan de geraspte mozzarella over de pasta en zet de ovenschaal in de oven. Bak deze pasta ovenschotel met tonijn in 25 minuten af. De kaas zal gesmolten en goudbruin zijn.

Eet smakelijk!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenComfort FoodPasta GerechtenVis Gerechten
Deel:

Laat gerust een reactie achter