Pasta Pesto met Groene Asperges

Nu het zonnetje steeds vaker door komt, krijgen wij steeds meer zin in heerlijke lichte pasta gerechten. Onlangs maakten wij deze heerlijke pasta pesto met groene asperges, zongedroogde tomaatjes en mozzarella. Licht, vol van smaak en makkelijk te maken. Perfect voor deze mooie lente- en zomerdagen.

Bereiding

Kook de pasta beetgaar, zoals beschreven op de verpakking.

Snijd de groene asperges in 3 stukjes en kook deze in 5 minuten gaar. Ondertussen snijden we de mozzarella en zongedroogde tomaten alvast in stukjes. Voeg de groene asperges toe zodra deze gaar zijn.

Als de pasta gaar is, giet je deze af en spoel je de penne af met een beetje koud water. Giet dan de pasta in een grote kom en voeg dan de groente, tomaatjes, mozzarella en eetlepels pesto toe. Roer alles goed door elkaar zodat de pesto goed verspreid is. Nu kun je het gerecht op scheppen en genieten van deze heerlijke pasta.

 

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Makkelijk & SnelPastaVegetarisch
Deel:

Laat gerust een reactie achter