Recept

Pasta pesto met kip en groene asperges

Pasta pesto met kip

Het werd weer even tijd voor een smaakvolle, maar simpele pasta. Pasta pesto is onze go to pasta als het gaat om een heerlijkw en snelle maaltijd. Voor dit recept voegen we hier wat kipfilet, groene asperges en extra pijnboompitten aan toe. Lekker en binnen 20 minuten op tafel. Geweldig toch?!

Maak voor deze heerlijke pasta zelf je pesto. Dat kan volgens ons recept die je hier kunt vinden. Je kunt ook voor een lekkere broccoli pesto kiezen of een rode paprika pesto.

Bereiding van de Pasta pesto met kip

Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.

Was en schil de groene asperges en snijd ze dan door tweeën of drieën. Pak een steelpannetje en kook de asperges beetgaar. Ga vervolgens door met de kipfilet en snijd deze in blokjes.

Mocht je zelf pesto willen maken, dan kun je dat nu doen.

Pak een koekenpan en verhit hier een beetje olie in. Bak de kipfilet mooi goudbruin in de pan. Voeg vervolgens de pesto toe en de groene asperges. Meng alles goed met elkaar.

Zodra de pasta klaar is, giet je de pan af en voeg je de penne ook toe aan de kip met pesto en asperges. Schep alles goed door en verdeel vervolgens over twee bordjes. Rooster nog wat pijnboompitjes en verdeel deze samen met wat blaadjes basilicum en Parmezaanse kaas over de pasta.

Eet smakelijk!

Pasta pesto met kip
Pasta pesto met kip
Pasta pesto met kip

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenPasta Gerechten

Laat gerust een reactie achter