Pastasalade met Gerookte Kip

Vandaag hebben we een lekker snel recept met een twist. Pastasalades eten we de hele zomer lang. Vanwege het warme weer hebben wij vaak behoefte aan lichte avondeten. Er zijn vele variatie met ingrediënten. Dit keer hebben we een heerlijke pastasalade gemaakt met gerookte kip en honing-mosterd dressing.

Bereiding

Kook de pasta, volgens de aanwijzingen op de verpakking, tot het beetgaar, al dente, is. Ondertussen snijd je de komkommer in plakjes en vervolgens snijd je de plakjes in vieren. De zongedroogde tomaten snijd je ook in kleine stukjes. De gerookte kip snijd je in reepjes. Wanneer de pasta beetgaar is, giet de pasta dan af en gooi het in een grote saladekom. Voeg vervolgens aan de pasta de komkommer, tomaat, kip en sla toe.

Meng de honing met de mosterd en olijfolie en schep deze dressing over de pasta salade. Hussel alles lekker door elkaar en strooi hier naar smaak Parmezaanse kaas over.

Tip! Ook heerlijk om de volgende dag mee te nemen als lunch naar school of werk.

 

Eet smakelijk!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: GezondPastaSalades
Deel:

Laat gerust een reactie achter