Vandaag delen wij weer een heerlijke vegetarische pasta. Deze penne met boerenkoolpesto en walnoten is simpel, snel gemaakt en heerlijk smaakvol. Dat laatste komt zeker door onze boerenkoolpesto in combinatie met de walnoten en mozzarella. Heerlijke smaken die goed bij elkaar passen en deze pasta tot een super lekker gerecht maken. Perfect voor een doordeweekse dag.
Bereiding van deze Penne met Boerenkoolpesto en Walnoten
Zet alvast een pan op met water en kook hier in de penne gaar. Kijk op de verpakking hoelang de pasta moet koken.
Ondertussen kun je de pesto maken volgens ons recept. Het recept met bereiding vind je via deze link.
Zodra de pasta gaar is gaan wij verder met het bereiden van het gerecht.
Giet de pasta af en voeg hier de drie eetlepels pesto aan toe. Meng alles goed zodat de pesto lekker over de pasta verdeeld is. Breek dan de walnoten in stukjes en snijd de mozzarella bol in blokjes. Meng deze twee ingrediënten door de pasta met pesto en maak als laatste het gerecht af door de takjes tijm erover te verdelen.
Schep dan alles op twee bordjes en je kunt gaan smullen van een heerlijke vegetarische pasta.
Laat gerust een reactie achter