
Soms is een heerlijke bord vol met pasta alles wat je nodig hebt. Deze penne met kip en pesto roomsaus is hier een voorbeeld van. Een heerlijke roomsaus, gebakken kipfilet en lekker met wat oude kaas. Heerlijke comfort food, dat binnen een half uurtje klaar is!
Bereiding Penne met Kip en Pesto Roomsaus
Zet een pan met water op het vuur en kook hier de penne in tot ze gaar zijn. Kijk op de verpakking hoe lang de pasta gekookt moet worden.
Ondertussen snijden wij de kipfilet in blokjes. Zet een wokpan op het vuur en verwarm hier een beetje olie of boter in. Vervolgens voegen wij de kipblokjes toe en bakken wij deze mooi goudbruin. Voeg dan de eetlepels pesto en de kookroom toe. Roer alles goed door elkaar en zet het vuurtje wat lager.
Wanneer de pasta gaar is, giet je de pan af en voeg je de pasta toe aan de kip en pesto roomsaus. Als laatste voegen wij de doperwten toe en laten we alles nog twee minuutjes doorpruttelen.
Schep de pasta op de borden en strooi hier de lekkere oude kaas flakes over heen.
Enjoy!
Gek op pasta? Dat snappen wij helemaal! Daarom hebben wij een hele pagina vol met de lekkerste pasta recepten. Klik op deze link om op de pagina te komen.



De hoeveelheden doen het niet. Weet je het even 🙂
Hoi Evelien!
Bedankt voor het doorgeven. De hoeveelheden doen het nu weer!
Groetjes Shanna, Kheira & Selma
Geen zout of peper ergens? Cruciaal
Hi Carlos,
Wij vonden de pesto al een goede smaakmaker en vaak wordt er zout toegevoegd bij het koken van de pasta. Maar zeker voeg peper en zout toe naar eigen smaak om alles goed te kruiden.
Groetjes Shanna, Kheira en Selma