Recept

Pindakaas Granola

Pindakaas Granola
Pindakaas Granola
Pindakaas Granola

Het is vast geen verrassing meer, maar Kheira is echt gek op pindakaas. Het liefste doet ze pindakaas in alles. En daarom vind je vele recepten pindakaas terug. In onze overnight oats, in verschillende cupcakes, en ook dus deze in keer in haar granola. Dit is een super makkelijk recept voor een smaakvolle granola. Altijd handig om zo’n recept te hebben, want vaak heb je de ingrediënten wel thuis staan. De pindakaas granola is momenteel helemaal onze favoriet en heerlijk om te gebruiken als garnering voor jouw smoothiebowl of om met een bakje yoghurt te eten.

Bereiding van de Pindakaas Granola

Verwarm de oven voor op 175 graden. Vet een bakplaat in met een beetje olijfolie.

We mixen de havervlokken met de kaneel en het zout.

In een steelpan verwarmen wij de pindakaas en de ahorn siroop tot alles goed gemengd is. Haal het van het vuur af en voeg vervolgens het vanille-extract toe. Mix het goed voordat je de pindakaas met ahorn siroop mengt met de havervlokken.

Verdeel de havervlokken over de bakplaat en plaats het in de het midden van de oven en bak het voor ongeveer 20 minuten of tot de granola bruin begint te worden. Laat het volledig afkoelen, breek het in stukjes en verplaats het naar een glazen pot of een andere luchtdichte verpakking.

Wanneer de granola zacht wordt, kan je hem even in de oven bakken en dan wordt het weer lekker krokant.

Deze granola is lekker in je yoghurt of in je smoothiebowl. Het is ook lekker om te eten als snack!!

Geniet ervan!

Liever een andere granola soort uitproberen. Deze appeltaart granola is ook onwijs makkelijk en onwijs lekker om te maken en eten:)

Pindakaas Granola
Pindakaas Granola
Pindakaas Granola
Pindakaas Granola

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Ontbijt

Laat gerust een reactie achter