Recept

Pittige Kimchi Tosti

Pittige Kimchi Tosti

Een tosti is altijd een goed idee. Wij zijn gek op tosti’s en dat komt voornamelijk door de heerlijke hoeveelheid gesmolten kaas op een getoast broodje. Ja, echt gezond is het niet, maar dat hoeft ook niet altijd toch? Tosti’s zijn ook een favoriet, omdat je er veel mee kan combineren en telkens weer een andere lekkere creatie kan maken. Wil je een keertje iets anders dan de ‘normale’ tosti? Probeer dan deze pittige Kimchi tosti. Kimchi is Koreaanse gefermenteerde kool en groente. De smaak is lekker fris-zuur en ook pittig. Echt een smaakbommetje. Wij zijn inmiddels verslaafd aan de smaak en maken deze tosti al meerdere keren tijdens de lunch. Tijd om jullie deze ook aan te raden. Een tosti waar je geen nee tegen zegt!

Bereiding van de Pittige Kimchi Tosti

Om deze tosti extra pittig te maken smeren wij de broodjes in met Gochujang. Gochujang is een chilipasta en geeft deze tosti een lekkere kick.

Mix de twee verschillende kazen met elkaar. Plaats de Kimchi op de Gochujang en strooi hier de kazen overheen.

Smeer de bovenkant van het broodje in met roomboter en verwarm de koekenpan voor op middelhoog vuur.

Wanneer de koekenpan warm is, plaats je de beboterde kant van de tosti naar beneden in de pan. Smeer de andere kant van de tosti ook alvast in met roomboter.

Wanneer de kaas begint te smelten en de tosti goudbruin is draai je hem om. Bak het nog een paar minuten tot de andere kant ook krokant is en dan is het tijd om te genieten.

Eet smakelijk!

Pittige Kimchi Tosti

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: LunchTosti & Panini

Laat gerust een reactie achter