Recept

Pizza Rolletjes

Pizza Rolletjes
Pizza Rolletjes

We hebben weer een pizza party snack recept voor jullie! Pizza hapjes zijn altijd populair tijdens feestjes. Een tijdje geleden posten we al een recept voor pizza twisters. Deze mini pizza rolletjes zijn nog makkelijker te maken. Binnen no-time heb je wat lekkers om uit te delen en ze zijn lekker makkelijk om uit de hand te eten. Kortom, de ideale partysnack voor de borrel, tijdens een feestje of zelfs voor bij de high tea.

Bereiding

Zet de oven alvast op 200 graden aan. Haal de pizzadeeg en tomatensaus uit de verpakking. Rol het pizzadeeg uit en besmeer deze met de pizzasaus. Beleg het deeg met de geraspte kaas en leg hier de plakjes salami bovenop. Rol het pizzadeeg in de lengte strak op. Snijd de rol vervolgens in plakjes (niet te dun, ongeveer 5 centimeter dik).

Bekleed een bakblik met bakpapier en leg hier de pizza rolletjes op. Bak de pizza hapjes ongeveer 15 tot 20 minuten lang in de oven. Kijk na 15 minuten baktijd even hoe de rolletjes erbij liggen. Mochten ze al mooi goudbruin zijn kun je ze uit de oven halen, laat ze anders nog even doorbakken.

Plaats alle rolletjes op een groot bord en aanvallen maar! Een gegarandeerd succes op je feestje!

Trek in een andere pizza snack? Kijk dan naar deze pizza twisters.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Guilty pleasurePizza & FlammkuchenVoor bij de borrel

Laat gerust een reactie achter