Plaattaart met Tonijn, Maïs en Zongedroogde Tomaten

Plaattaart met Tonijn, Mais en Zongedroogde Tomaten

Wij hebben weer een heerlijke nieuwe plaattaart voor jullie. Deze keer delen wij een plaattaart met tonijn, maïs en zongedroogde tomaten. Wij zagen namelijk dat er nog geen versie met vis online stond. Tijd om daar verandering in te brengen met deze lekkere tonijn variant. Makkelijk, snel klaar en perfect voor het weekend.

Bereiding van de Plaattaart met Tonijn

Haal de plakjes bladerdeeg uit de vriezer en laat deze ontdooien.

Zet de oven aan op 200 graden.

Laat de tonijn uitlekken en schep alle vis in een kommetje. Doe dit hetzelfde met de maïs. Snijd dan de zongedroogde tomaten in stukjes en meng deze met de tonijn en de maïs. Kruid het mengsel met wat zout en peper.

Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier de plakjes bladerdeeg op. Plak de 4 plakjes bladerdeeg aan elkaar vast, zodat er 1 groot vierkant ontstaat. Sla, ongeveer 1 centimeter van de rand, de rand om.

Schep de tonijn, de maïs en de zongedroogde tomaten op de bladerdeeg bodem. Laat de omgeslagen rand vrij. Strooi vervolgens de Parmezaans kaas over de tonijn en de groente.

Plaats de bakplaat in de oven en bak de plaattaart in 25-30 minuten mooi goudbruin. Snijd in de tussentijd de bosui in fijne ringetjes.

Wanneer de plaattaart klaar is, strooi je de ijsbergsla en de bosuitjes eroverheen. Nu kun je lekker genieten van deze plaattaart.

Enjoy!

Plaattaart met Tonijn, Mais en Zongedroogde Tomaten

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Comfort FoodMakkelijk & SnelQuiches & PlaattaartenVis
Deel:

Laat gerust een reactie achter