Recept

Portobello Cheeseburger

Gek op cheeseburgers, maar wil je liever wat minder koolhydraten eten? Maak dan eens deze overheerlijke portobello cheeseburger. De portobello’s vervangen in dit recept het hamburgerbroodje, waardoor deze onwijs lekkere hap een stuk gezonder wordt. Daarnaast krijg je met deze mega champignons ook nog eens een portie extra groente binnen. Klinkt top toch? Wij vinden het in ieder geval zeker een grote aanrader!

Bereiding van de Portobello Cheeseburger

Zet de oven aan op 175 graden.

Plaats beide portobello’s op een stukje bakpapier op de bakplaat. Plaats de bakplaat in de oven en bak de portobello’s gaar in 8-10 minuten.

Verwarm ondertussen een koekenpan met een beetje boter. Bak hier de hamburger in volg de bereiding van de verpakking. Snijd de rode ui in halve ringen en bak deze met de hamburger mee. Plaats op het allerlaatste moment een plakje cheddarkaas op de burger, zodat deze nog een beetje mee kan smelten.

Haal de portobello uit de oven. Beleg 1 portobello met de sla en plaats hier de cheeseburger boven op. Beleg dan de burger verder met gebakken rode ui en een plakje tomaat. Plaats de overige portobello boven op de cheeseburger en voilà jouw gezonde cheeseburger is klaar.

Geniet van deze overheerlijke burger!

Enjoy!

Liever een ander koolhydraatarm recept? Kijk dan eens op deze pagina.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenGezondKoolhydraat Arme GerechtenVlees Gerechten

Laat gerust een reactie achter