Recept

Proteïne Pannenkoeken

Proteïne Pannenkoeken
Proteïne Pannenkoeken
Proteïne Pannenkoeken
Proteïne Pannenkoeken

Deze proteïne pannenkoeken zijn heerlijk na een intensieve workout of gewoon omdat je van pannenkoeken houdt. De pannenkoeken zitten vol met eiwitten en worden lekker zoet gemaakt door de banaan. Versier de pannenkoekjes met toppings naar keuze. Onze favoriete toppings zijn verse vruchten, zoals aardbeien, frambozen of bosbessen, chocolate chips en pindakaas!

Het maken van deze lekkere proteïne pannenkoeken

Plaats alle ingrediënten in een blender, behalve de chocolate chips en mix het tot het een egaal beslag is.

Wij zijn zelf helemaal fan van onze blender Optimum 9400X, die kun je hier kopen. Met de kortingscode: ‘dekokendezussen’ krijg je nu €20 korting op jouw nieuwe blender!

Verwarm een koekenpan en spray of gebruik olijfolie om de pan in te vetten. Laat de pan goed heet worden, voordat je de pannenkoeken erin bakt.

Schenk het beslag voor mini pannenkoeken in de pan en doe er direct wat chocolate chips in. Als de pannenkoeken bubbeltjes beginnen te krijgen en de onderkant bruin is, dan is het tijd om de pannenkoeken om te draaien.

Bak de pannenkoeken tot het beslag op is en top het af met bijvoorbeeld verse vruchten, pindakaas, ahornsiroop of honing en chocolate chips.

Enjoy!

Gek op pannenkoeken als ontbijt? Wij hebben meerdere soorten op onze blog staan. Zo maakten wij al eens heerlijke blueberry pancakes, roze pannenkoeken met aardbeien en gezonde pannenkoeken met amandelmelk. Allemaal de moeite waard om te proberen!

Proteïne Pannenkoeken
Proteïne Pannenkoeken
Proteïne Pannenkoeken

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Ontbijt

Reacties (8)

Laat gerust een reactie achter