Recept

Pull Apart Worstenbrood

Pull Apart Worstenbrood
Pull Apart Worstenbrood
Pull Apart Worstenbrood

Binnenkort een feestje of op zoek naar een super leuke borrelhap voor tijdens de feestdagen? Zoek niet verder want wij hebben het ideale recept voor jullie. Dit pull apart worstenbrood is perfect voor een verjaardag of een gezellig avondje. Het ziet er super leuk uit, het eet ook erg leuk en daarnaast is het helemaal niet moeilijk om te maken. Ook de kinderen zullen hier erg gek op zijn!

Bereiding Pull Apart Worstenbrood

De bereiding van dit pull apart worstenbrood is eigenlijk best simpel. Ook al ziet hij er erg fancy uit, met een kwartiertje staat dit borrelbrood in de oven.

Zet de oven aan op 200 graden.

Rol de croissantdeeg uit en duw de naden dicht zodat je een lange strook deeg hebt. Haal de worstjes uit het blik en laat deze uitlekken. Pak een springvorm en bekleed dit met een stukje bakpapier.

Snijd de lange strook croissantdeeg in reepjes van ongeveer 1-2 centimeter breed. Pak 1 worstje, leg deze over dwars op het strookje deeg en rol het deeg om het cocktailworstje. Plaats dan het worstenbroodje in de springvorm tegen de rand aan. Doet dit vervolgens met de rest van het deeg en worstjes tot dat de springvorm helemaal vol zit met mini worstenbroodjes.

Plaats dan de springvorm in de oven en bak deze bruin in 15 minuten. Bedek vervolgens de springvorm met aluminiumfolie en bak het pull apart brood nog eens binnen 10 minuten verder af.

Haal de springvorm uit de oven, plaats het worstenbrood op een groot bord en zet deze op de tafel. Serveer het borrelbrood met wat mayonaise, mosterd en ketchup. Nu kan iedereen een stukje worstenbrood afbreken en dopen in een lekker sausje. Geniet er van!

Pull Apart Worstenbrood
Pull Apart Worstenbrood

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Voor bij de borrel

Laat gerust een reactie achter