Recept

Pulled Chicken Nachos

Pulled Chicken Nachos
Pulled Chicken Nachos

Wij zijn gek op nachos! Elke keer wanneer wij op een terrasje zitten of een wijntje doen in een cafe, bestellen wij deze heerlijke snack. Ook thuis maken wij het vaak. Nu hebben wij een nieuwe versie voor jullie bedacht, nachos belegd met heerlijke BBQ pulled chicken. Heerlijk met cheddar kaas, avocado en tomaatjes.

Bereiding van de Pulled Chicken Nachos

Zet de oven aan op 200 graden.

Breng een pan water met zout aan de kook. Leg hier de kipfilet in en kook de kip in 15 minuutjes gaar. Giet dan de pan af en laat de kip een paar minuten afkoelen. Ondertussen snijden wij de tomaatjes en avocado in stukjes. Rasp ook de cheddar alvast helemaal tot het op is.

Wanneer de kip wat koeler is, gaan wij deze pullen. Trek de kipfilet met 2 vorken in plukjes uit elkaar. Voeg dan de bbq saus toe en meng alles goed door elkaar.

Pak een ovenschaal en vul de bodem met tortilla chips. Verdeel dan de geraspte cheddar erover en als laatste de pulled chicken. Plaats de ovenschaal in de oven en bak de nachos 8 minuten lang.

Zodra de kaas lekker gesmolten is, kun je de ovenschaal uit de oven halen. Verspreid dan de tomaatjes en avocado bovenop de schotel.

Geniet van deze heerlijke pulled chicken nachos.

Tip: Voeg ook wat rode ui en maïs toe voor extra smaak.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Voor bij de borrel

Laat gerust een reactie achter