Recept

Pulled Pork gestoofd in Bruin Bier

Pulled Pork gestoofd in Bruin Bier

Pulled pork blijft iedere keer weer een succes. Heerlijk langzaam gegaard varkensvlees op een broodje. Het is om te smullen. Eerder maakten wij al een versie met BBQ saus en deze keer gaarden wij de varkensvlees in bruin bier. Voor de echte bier liefhebbers is deze pulled pork gestoofd in bruin bier een geweldig recept!

Wij zijn dol op onze slowcooker. De slowcooker die wij gebruiken is van het merk Crockpot. Je kunt deze hier kopen.

Bereiding van Pulled Pork gestoofd in Bruin Bier

Wij beginnen door de botten van de schouderkarbonade los te snijden. Je kan de botten er ook aan laten, maar dan heb je kans dat wanneer je de botjes eruit gaat halen, niet alle botten er volledig uit zijn.

Snijd de grote ui in uienringen en plaats deze verspreid over de onderkant van de slowcooker.

In een kleine kom mengen wij de paprikapoeder, het zout, de gedroogde chilivlokken, de knoflookpoeder en de zwarte peper. Smeer de schouderkarbonade in met deze kruidenmix en plaats de schouderkarbonade dan bovenop de uienringen.

Schenk het bruine bier over de schouderkarbonade heen en zet de slowcooker aan op laag voor 10 tot 12 uur, of tot het vlees uit elkaar valt.

Geniet van deze heerlijke pulled pork op een lekker broodje.

Tip! Je kan het bewaren in de koelkast voor ongeveer 3/4 dagen of je kan het invriezen in de vriezer als je een lekkere grote portie maakt!

Pulled Pork gestoofd in Bruin Bier
Pulled Pork gestoofd in Bruin Bier
Pulled Pork gestoofd in Bruin Bier

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenVlees GerechtenSlowcookerLunch

Laat gerust een reactie achter