Recept

Quesadilla met Gegrilde Groente

Quesadilla met Gegrilde Groente

Met quesadilla’s kan je eindeloos variëren. Eerder maakte wij al een quesadilla gevuld met kip en eentje met tonijn. We misten nog een vegetarische variant dus deze staat nu eindelijk online! Een lekkere combinatie met gegrilde groenten, mozzarella en pesto. Met zo’n lekkere quesadilla mis je een stukje vis of vlees helemaal niet.

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de aubergine en courgette in plakjes en de paprika in reepjes. Pak een grillpan en verwarm de pan met een beetje olijfolie. Zodra de olijfolie goed warm is geworden, grill je de plakjes aubergine, courgette en de reepjes paprika. Terwijl de groenten worden gegrild, kun je alvast de mozzarella in plakjes snijden.

Smeer de wraps in met een beetje groene pesto en verdeel de gegrilde groente over de wraps. Leg de mozzarella plakjes over de groente. Besmeer daarna nog een tortilla met een de groene pesto en plaats deze vervolgens boven op de andere gevulde tortilla. Druk het pakketje een beetje aan en bak het 15 minuten in de oven. Draai halverwege de tijd de tortilla om. Snijd de tortilla in puntjes en laat het eventjes afkoelen, voordat je jouw tanden erin zet!

Eet smakelijk!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Makkelijk & SnelLunch
Deel:

Laat gerust een reactie achter