Recept

Quesadilla met Gegrilde Groente

Quesadilla met Gegrilde Groente
Quesadilla met Gegrilde Groente
Quesadilla met Gegrilde Groente

Met quesadilla’s kan je eindeloos variëren. Eerder maakte wij al een quesadilla gevuld met kip en gingen wij voor een vegetarische variant met vele soorten groente. Deze quesadilla met gegrilde groente is goed gevuld met paprika, aubergine en courgette! Een lekkere combinatie met mozzarella en pesto. Met zo’n lekkere quesadilla mis je een stukje vis of vlees helemaal niet. Heerlijk als lunch of snack!

Bereiding van de Quesadilla met Gegrilde Groente

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de aubergine en courgette in plakjes en de paprika in reepjes. Pak een grillpan en verwarm de pan met een beetje olijfolie. Zodra de olijfolie goed warm is geworden, grill je de plakjes aubergine, courgette en de reepjes paprika. Terwijl de groenten worden gegrild, kun je alvast de mozzarella in plakjes snijden.

Smeer de wraps in met een beetje groene pesto en verdeel de gegrilde groente over de wraps. Leg de mozzarella plakjes over de groente. Besmeer daarna nog een tortilla met een de groene pesto en plaats deze vervolgens boven op de andere gevulde tortilla. Druk het pakketje een beetje aan en bak het 15 minuten in de oven. Draai halverwege de tijd de tortilla om. Snijd de tortilla in puntjes en laat het eventjes afkoelen, voordat je jouw tanden erin zet!

Eet smakelijk!

Meer quesadilla’s? Kijk dan eens op deze pagina. We hebben een heerlijke versies bijvoorbeeld met tonijn maar ook een versie met pittige kip.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Makkelijk & SnelLunchLunchwraps

Laat gerust een reactie achter