Quesadilla met Tonijn

Wij zijn gek op quesadillas. Onze favoriet is onze heerlijke versie met kip, mais en tomaat. Maar zo nu en dan houden wij van een heerlijke versie gevuld met vis. Dan maken wij altijd graag deze quesadilla met tonijn. De tonijn wordt aangevuld met kappertjes, rode ui, tomaatjes en mozzarella. Snel klaar en oh zo lekker van smaak. Ideaal als lunch of snelle maaltijd.

Bij dit recept rekenen wij 2 quesadilla’s per persoon.

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Haal de tonijn uit het blikje en laat deze uitlekken. Voeg dan de tonijn toe aan een kommetje.

Snipper de rode uien en snijd de tomaten in kleine stukjes. Meng de rode uien en tomaatjes met de tonijn en voeg de kappertjes hier aan toe. Breng het vervolgens op smaak met zwarte peper. Verdeel de tonijn over de helft van een tortilla wrap. Snijd de mozzarella in dunne plakjes en leg deze boven op de tonijn. Vouw de tortilla dubbel en herhaal dit met de andere tortilla’s.

Bak de quesadilla’s in 10-15 minuten goudbruin tot de mozzarella volledig gesmolten is. Snijd het in puntjes en serveer het. Eventueel kun je de quesadilla ook bakken in de pan of onder een grillijzer.

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Makkelijk & SnelLunch
Deel:

Laat gerust een reactie achter