Quiche Mozzarella, Tomaat en Pesto

Quiche Mozzarella, Tomaat en Pesto

Wij zijn gek op de combinatie van mozzarella, tomaat en pesto. Je kunt met deze drie ingrediënten zo veel verschillende soorten gerechten en variaties maken. Een heerlijke sandwich, pastagerecht of beleg jouw pizza ermee. Deze keer hebben wij met deze combi een heerlijke quiche van gemaakt. Simpel, bekend van smaak maar oh zo lekker. Met deze quiche mozzarella, tomaat en pesto kun je de plank niet misslaan.

Bereiding

Zet de oven alvast aan op 200 graden.

Vet de quichevorm in met een beetje boter en bekleed hem dan met de verse bladerdeeg.

Klop dan de drie eieren samen met de crème fraîche los in een kom. Mix beide ingrediënten tot dat het een romig mengsel wordt.

Snijd de cherrytomaten en de mozzarella in stukken. Leg beide ingredienten op de bodem van de beklede quichevorm. Schenk dan het ei room mengsel over de tomaatjes en mozzarella heen. Verdeel als laatste de eetlepel pesto over de quiche.

Plaatst de quiche in de oven en bak hem 30 minuten in de oven. Houd de quiche goed in de gaten, zodat hij mooi goudbruin en gaar uit de oven komt.

Eet smakelijk!

Quiche Mozzarella, Tomaat en Pesto

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Makkelijk & SnelQuiches & PlaattaartenVegetarisch
Deel:

Laat gerust een reactie achter