Recept

Raspberry Fool

Raspberry Fool
Raspberry Fool
Raspberry Fool
Raspberry Fool
Raspberry Fool

Raspberry Fool, een simpel maar super lekker frambozen toetje. Met slechts een paar ingrediënten en binnen 5 minuten staat deze lekkernij op tafel. Het is zo makkelijk dat iedereen hem kan maken. Het is gewoon een kwestie van slagroom kloppen en dit mengen met geprakte frambozen. Soms hoeft een toetje niet zo ingewikkeld te zijn. Als het maar lekker is en deze raspberry fool zeker!

Bereiding van de Raspberry Fool

Simpel is het zeker want zoals we zeiden staat dit toetje met 5 minuutjes op tafel.

Als eerste pak je een kom en voeg je hier de slagroom en poedersuiker aan toe. Klop de slagroom stijf met een mixer. Mocht je echt een zoetekauw zijn, voeg dan gerust een extra lepel poedersuiker toe.

Wanneer de slagroom stijf is, pak je een ander bakje en prak je hier de frambozen in grove stukken. Bewaar een paar frambozen voor boven op het toetje. Spatel de frambozenjam en stukjes framboos door de slagroom. Voorzichtig zodat je de slagroom niet stuk slaat.

Pak dan twee glaasjes en verdeel de frambozen slagroom over deze glaasjes. Versier het toetje nog met wat extra frambozen en eventueel wat chocolate chips. Chocolade met frambozen gaat nou eenmaal onwijs lekker samen.

Voila! Zo makkelijk maar ook zo lekker kan een toetje zijn.

Geniet er van!

Meer nagerechten/toetjes? Neem eens een kijkje op deze pagina, daar vind je al onze zoete nagerechten terug!

Raspberry Fool
Raspberry Fool
Raspberry Fool

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: Guilty pleasureToetjes

Laat gerust een reactie achter