Recept

Ravioli met Gerookte Zalm

Ravioli met gerookte zalm

We eten regelmatig pasta bij ons thuis. Je kunt er volop mee variëren waardoor je telkens weer een nieuwe maaltijd op tafel zet. Ravioli is wel een van onze favoriete pastasoorten. Regelmatig eten we deze pasta met een lekkere kruidige tomatensaus, maar deze keer hebben we een andere combinatie gemaakt. Heerlijke ravioli met gerookte zalm, groente asperges, ricotta en rode ui. Een lekkere combinatie die niet alleen snel gemaakt is, maar ook nog eens makkelijk te bereiden is.

Bereiding van de Ravioli met Gerookte Zalm

Zet een steelpannetje met water op het vuur. Voeg de groene aspergetips toe aan het water een kook ze beetgaar. Dit duurt ongeveer 7 minuten. Voeg na 4 minuten, van de kooktijd, de verse ravioli toe en kook de pasta mee tot beide producten gaar zijn.

Snijd ondertussen de tomaat en het rode uitje fijn. Wanneer zowel de asperges als de ravioli kussentjes beetgaar zijn, giet je het water af.

Voeg dan twee eetlepels ricotta toe aan de pasta en schep alles goed door elkaar. Meng vervolgens de tomaatjes en rode ui snippers met de romige pasta. Kruid de ravioli met een beetje peper en zout en roer alles nogmaals door elkaar.

Verdeel de pasta over twee bordjes en verdeel dan als laatste de gerookte zalm over de pasta.

Buon appetito!

Liever een ander pasta gerecht? We hebben genoeg variaties. Kijk eens hier voor andere pastagerechten.

Ravioli met gerookte zalm
Ravioli met gerookte zalm
Ravioli met gerookte zalm

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenMakkelijk & SnelPasta GerechtenVis Gerechten

Reacties (6)

Laat gerust een reactie achter