Recept

Ravioli met Gerookte Zalm

Wij eten regelmatig pasta bij ons thuis. We variëren veel met soorten pasta en sauzen. Ravioli is een groot favoriet bij ons thuis. Vaak eten we dit met een lekkere kruidige tomatensaus en maken we het gerecht af met Parmezaanse kaas. Deze keer hebben wij een andere versie gemaakt, namelijk ravioli met gerookte zalm. Dit gerecht is heerlijk romig door de ricotta en ook nog eens gezond door de groene asperges. Asperges met zalm is altijd een goede combinatie.

Het gerecht is in een handomdraai gemaakt en daarom ideaal voor een doordeweekse avond.

Bereiding

Zet een steelpannetje op het vuur met water. Kook hier eerst de groene aspergetips ongeveer 7 minuten lang. Voeg dan na 4 minuten de verse ravioli toe en kook deze mee tot beide producten gaar zijn.

Wanneer zowel de asperges als de ravioli kussentjes beetgaar zijn, giet je het water af. Schep dan de twee eetlepels ricotta door de pasta met groente heen. Meng alle ingrediënten goed met elkaar. Pak twee borden en verdeel hier de pasta over. Verdeel dan de gerookte zalm snippers over beide porties en maak het pastagerecht af met een beetje zwarte peper.

Het is tijd om aan tafel te gaan en te genieten van heerlijke ravioli met gerookte zalm en groene asperges. Buon appetito!

Liever een ander pasta gerecht? Wij hebben genoeg variaties. Klik eens hier voor andere pastagerechten.

Ravioli Met gerookte zalm

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenMakkelijk & SnelPasta GerechtenVis Gerechten
Deel:

Reacties (4)

Laat gerust een reactie achter