Recept

Ravioli met Gerookte Zalm

Ravioli met gerookte zalm

Wij eten regelmatig pasta bij ons thuis. We variëren veel met soorten pasta en sauzen. Ravioli is een groot favoriet bij ons thuis. Vaak eten we dit met een lekkere kruidige tomatensaus en maken we het gerecht af met Parmezaanse kaas. Deze keer hebben wij een andere versie gemaakt, namelijk ravioli met gerookte zalm. Dit gerecht is heerlijk romig door de ricotta en ook nog eens gezond door de groene asperges. Asperges met zalm is altijd een goede combinatie.

Het gerecht is in een handomdraai gemaakt en daarom ideaal voor een doordeweekse avond.

Bereiding van de Ravioli met Gerookte Zalm

Zet een steelpannetje op het vuur met water. Kook hier eerst de groene aspergetips ongeveer 7 minuten lang. Voeg dan na 4 minuten de verse ravioli toe en kook deze mee tot beide producten gaar zijn.

Snijd ondertussen de tomaat en het rode uitje fijn. Deze mengen wij straks met de ricotta door de warme pasta.

Wanneer zowel de asperges als de ravioli kussentjes beetgaar zijn, giet je het water af.

Schep dan twee eetlepels ricotta door de warme raviola en voeg vervolgens de tomaat en rode ui snippers hier aan toe. Kruid alles met een beetje peper en zout. Meng alles goed door elkaar heen en verdeel de pasta over twee bordjes. Als laatste verdelen wij de gerookte zalm over de pasta.

Het is tijd om aan tafel te gaan en te genieten van heerlijke ravioli met gerookte zalm en groene asperges.

Buon appetito!

Liever een ander pasta gerecht? Wij hebben genoeg variaties. Klik eens hier voor andere pastagerechten.

Ravioli met gerookte zalm
Ravioli met gerookte zalm
Ravioli met gerookte zalm

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenMakkelijk & SnelPasta GerechtenVis Gerechten

Reacties (4)

Laat gerust een reactie achter