Ontdek een verrassend eenvoudig en toch heerlijk gerecht: Ravioli in Romige Tomatensaus. Dit gerecht combineert de verfijnde smaak van verse ravioli met een heerlijke romige tomatensaus. Wij kiezen vaak de ravioli gevuld met 5 soorten kaas. Samen met een beetje basilicum en babyspinazie heb je een snelle maar gezonde pasta op tafel staan. Een gerecht dat niet alleen snel te bereiden is, maar ook vol van smaak en vullend is. Een perfecte maaltijd voor elke gelegenheid zonder poespas.
Bereiding van Ravioli in Romige Tomatensaus
We beginnen met het snijden van de ingrediënten. Snijd de knoflook en het uitje fijn en de zongedroogde tomaten in reepjes.
Breng in een kookpan water aan de kook en kook hierin de ravioli volgens de instructies op de verpakking.
In een andere pan smelten wij de roomboter en bakken wij hierin de fijngesneden ui en de knoflook. Voeg na 2-3 minuten de tomatenpuree toe. Verhit de tomatenpuree voor 1-2 minuten en voeg vervolgens de kookroom toe. Meng het goed voordat je de zongedroogde tomaat, babyspinazie en wat gescheurde basilicum toevoegt. Wanneer de babyspinazie goed is geslonken, voeg je de ravioli toe.
Breng het op smaak met peper en eventueel zout en serveer het met wat parmezaanse kaas vlokken en extra basilicum.