Recept

Ravioli met Boursin, spekjes en bosui

ravioli met boursin, spekjes en bosui

Op zoek naar een heerlijk gerecht dat in 20 minuutjes klaar is en met slechts 4 ingrediënten te maken is? Deze snelle en simpele, maar smaakvolle pasta is alles wat je zoekt. De boursin is lekker romig en zacht, samen met de frisse bosui en zoutige spekjes zorgt het voor een smaakexplosie. Wij gebruiken gevulde ravioli met 5 kazen voor de pasta. Wij zijn namelijk gek op kaas, maar je kunt ook een andere vulling voor de ravioli kiezen bijv. ham of paddenstoelen. Hoe dan ook, deze ravioli met boursin, spekjes en bosui is een geweldige maaltijd waar je gegarandeerd van zal genieten.

Bereiding van de ravioli met boursin, spekjes en bosui

Als eerste zet je een pan met heet water op het fornuis en strooi je hier een beetje zout in. Voeg dan de pasta toe en kook de pasta zoals op de verpakking beschreven staat.

Pak dan een koekenpan en verhit de pan. Bak hier de spekjes goudbruin in en voeg dan de boursin toe. Giet de pasta af en bewaar een half kopje kookvocht. Voeg het kookvocht samen met de pasta toe aan de spekjes met boursin. Hierdoor wordt de saus lekker romig.

Snijd de bosuitjes in ringetjes en voeg deze toe aan de pan met pasta. Roer alles goed door elkaar, zodat alles goed gemengd is.

Verdeel de pasta over twee bordjes en strooi er eventueel nog wat Parmezaanse kaas overheen.

Geniet van deze heerlijke maaltijd!

ravioli met boursin, spekjes en bosui
ravioli met boursin, spekjes en bosui
ravioli met boursin, spekjes en bosui

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: AvondetenPasta Gerechten

Laat gerust een reactie achter