Recept

Rode Bessen Moscow Mule

Rode Bessen Moscow Mule
Rode Bessen Moscow Mule
Rode Bessen Moscow Mule
Rode Bessen Moscow Mule

Gek op cocktails? Wij ook en daarom hebben wij al meerdere verschillende soorten op onze website staat. Eigenlijk kunnen we wel zeggen dat wij elk weekend wel van een goede cocktail genieten. Onze favoriete cocktails zijn dan ook de Jameson Cocktail, een heerlijke Gin en Tonic en een lekker drankje met rum zoals een mojito of daiquiri. Deze staan al op onze blog, dit bewijst hoe gek wij op cocktails zijn.

Nu hebben wij een lekkere cocktail met vodka, genaamd de Moscow Mule. Wellicht kennen jullie hem al, deze cocktail is namelijk erg populair aan het worden. Een moscow mule wordt gemaakt door ginger beer met vodka te mixen. Samen met een beetje limoensap wordt dit een heerlijk drankje. Natuurlijk moet je wel van gember houden. Wij besloten om er een andere variant van te maken en voegden rode bessen aan het recept toe. Een super goede keuze, want de glazen waren binnen no-time op. Een dikke aanrader dus! Jullie moeten zeker een keer deze rode bessen moscow mule maken!

Hoe maak je deze heerlijke Rode Bessen Moscow Mule

Als eerste verwijder je de besjes van het steeltje en leg je ze allemaal in een bakje. Vervolgens stamp je ze fijn. Voeg dan de eetlepels suiker toe en meng alles goed met elkaar.

Pak dan de vier glazen en verdeel de rode bessen over alle glazen. Snijd dan de limoenen door de helft en pers deze uit. Wij hebben in dit recept rekening gehouden met ongeveer een halve limoen per glas. Verdeel dan ook het sap over de glazen.

Als laatste voegen we de vodka en gingerbeer doen. Per glas schenk je 45 ml vodka en 120 ml gingerbeer. Roer dan met een lepeltje alles goed door elkaar en de cocktail is klaar!

Geniet van deze heerlijke cocktail.

Proost!

Rode Bessen Moscow Mule
Rode Bessen Moscow Mule
Rode Bessen Moscow Mule
Rode Bessen Moscow Mule

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: DrankjesCocktails

Laat gerust een reactie achter