Recept

Rode Bieten Carpaccio

Wil je een snel en vegetarisch voorgerecht maken voor de komende feestdagen? Deze rode bieten carpaccio met rucola en feta is dan alles wat je zoekt! Een heerlijke vegetarische variant van de klassieke carpaccio. Het is simpel om zelf te maken en erg feestelijk als voorgerecht voor het kerstdiner. Super lekker!

Bereiding van de Rode Bieten Carpaccio

Haal de voorgekookte bieten uit de verpakking en laat deze uitlekken.

Snijd of schaaf (met een kaasschaaf) de bieten vervolgens in dunne plakjes. Verdeel de plakjes over 2 borden.

Verdeel dan de rucola over de rode bieten en kruimel hier wat feta en walnoten overheen.

Als laatste maken wij de dressing. Pers een halve citroen uit en meng deze in een bakje met de olijfolie, peper en zout en fijngesneden rozemarijn. Meng alles goed met elkaar en verdeel de dressing over beide bordjes.

Nu heb je twee heerlijke bordjes met deze vegetarische bieten carpaccio.

Als dat niet genieten wordt…

Eet smakelijk!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: GezondVegetarische GerechtenVoorgerechtenFeestdagenKerst
Deel:

Laat gerust een reactie achter