Rode Bieten Salade met Gerookte Makreel

Mijn schoonvader gaat eens per jaar op zee vissen. Hij komt altijd met een aantal makrelen thuis die hij vervolgens thuis rookt. Wij ontvingen ook zo’n heerlijke gerookte makreel en daar maakten wij deze salade mee. Een goedgevulde rode bieten salade met gerookte makreel en geitenkaas. De combinatie is onwijs lekker en daarnaast is deze salade super gezond.

Bereiding van de Rode Bieten Salade

We beginnen met de makreel. Verwijder het vel van de makreel en trek de vis met een vork in stukjes. Let op dat de graten goed verwijderd worden. Snijd dan de bieten in repen en meng deze met de veldsla.
Presenteer de salade in een schaal of diep bord. Leg eerst de veldsla met rode biet op het bord. Vervolgens verspreid je de stukjes makreel hier over. Verkruimel de geitenkaas en strooi deze over de salade samen met de zonnebloempitten.

Een lekkere lunch of lichte avondmaaltijd. Ook heerlijk om mee naar werk te nemen.

Enjoy!

Volg ons op , voor meer behind the scenes en leuke momentopnames.

Tags: GezondLunchSalades
Deel:

Laat gerust een reactie achter